زمان برگزاری آزمون‌های دانشگاه‌های کشور تغییر کرد چرا «شقایق اولیفرا» جایگزین خشخاش شد؟ تفهیم اتهام «شروع به قتل» به پدر دختران آسیب‌دیده سنندجی حکم پرستو احمدی و همراهانش صادر شد سه متهمِ ۱۹ هزار مرگ/ چرا سالانه ۲۰ هزار ایرانی جان می‌بازند؟ آتش‌سوزی در گرمسار؛ دو نفر مصدوم شدند پیش‌بینی افزایش دما در تهران به ۳۹ درجه سانتیگراد نرخ دیه سال ۱۴۰۵ اعلام شد ضربه پلیس به شبکه قاچاق مواد خوراکی و تجهیزات پزشکی در پایتخت آماده‌سازی اتوبوس‌های دوکابین جدید در تهران آینده کنترل هوشمند ترافیک چگونه است؟ سرکرده اوباش در قیطریه زمین‌گیر شد این ۲ استان مراقب گرمای بی‌سابقه باشند/ هواشناسی هشدار داد/ در کدام استان‌ها بارش‌های تابستانی در راه است؟ تابستان سوزان در راه ایران؛ دما در این مناطق تا ۲ درجه بالاتر از حد نرمال پشت پرده بحران آب تهران/ چرا پایتخت با کمبود آب دست‌وپنجه نرم می‌کند؟ امکان استعلام آنلاین ممنوع‌الخروجی قضایی

تلاش وکلای نجفی برای تبدیل قرار بازداشت متهم

تلاش وکلای نجفی برای تبدیل قرار بازداشت متهم وکیل محمدعلی نجفی شهردار اسبق تهران گفت: هنوز رأی نهایی برای پرونده موکلم صادر نشده است و در تلاش هستیم تا وثیقه برای ایشان مورد قبول واقع شود.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۸ - ۱۵ آذر ۱۳۹۸ - 2019 December 06
کد خبر: ۲۹۹۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا گودرزی وکیل محمدعلی نجفی گفت: هنوز حکم محمدعلی نجفی صادر نشده است.

 

وی افزود: به احتمال زیاد در ابتدای هفته آینده و تا روز دوشنبه تصمیم‌گیری خواهد شد و رأی صادر می‌شود.

 

وکیل شهردار اسبق تهران گفت: ما به دنبال قبول وثیقه برای ایشان هستیم و مسؤولان مربوطه قول داده‌اند که آن را مورد بررسی قرار می‌دهند. 

 

گودرزی گفت: هنوز تصمیمی برای قبول وثیقه و تبدیل قرار بازداشت ایشان صورت گرفته نشده و تصمیم‌گیری برای این موضوع نیز به هفته آینده موکول شده است. 

 

 7 خرداد امسال میترا استاد به دست محمدعلی نجفی شهردار اسبق تهران به قتل رسید و کیفرخواست پرونده اتهامی محمدعلی نجفی شامل قتل عمد میترا استاد، حمل و نگهداری سلاح غیرمجاز، ایراد صدمه بدنی عمدی منتهی به جرح (غیرفوتی) با تقاضای اولیای دم مبنی بر قصاص نام‌ برده تعریف شد اما با بخشش اولیای دم، شهردار اسبق از قصاص رهایی یافت و دادگاه در دو روز ۶ و ۹ آذر به دلیل بررسی جنبه عمومی قتل برگزار شد.

 

در این جلسات، اظهارات کارشناسان اسلحه شناسی و پزشکی قانونی به همراه آخرین دفاعیات متهم و وکلای ایشان و همچنین شاهدان و مطلعان پرونده اخذ شد.

 

طبق نظر رئیس دادگاه، ادعای کمانه زنی گلوله منتفی شد و به گفته نماینده دادستانی، اشد مجازات درخواست شد.

 

پس از ختم دور دوم دادرسی، قاضی کشکولی اعلام کرد ظرف یک هفته، رأی نهایی صادر و اعلام خواهد شد و حالا پس از گذشت این مدت، هنوز رأی صادر نشده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار